trešdiena, 2013. gada 30. janvāris

Motivējoša lekcija 10.-12.klašu skolēniem

Motivējoša lekcija 10.-12.klašu skolēniem
"Kā kļūt veiksmīgam" Aizkraukles vakara vidusskolā!

Otrdien,5. februārī plkst.11:00 Biznesa vadības koledža (BVK) vadīs motivējošo lekciju „Kā kļūt veiksmīgam” pēdējo klašu skolēniem Aizkraukles Vakara (maiņu) vidusskolā. Lekcija ir īpaši izstrādāta, lai rosinātu vidusskolēnus aktīvi domāt par savām iespējām nākotnē un ļautu uz jau ierastajām lietām paskatīties no neierasta skatu punkta.

Lekcijā apkopoti pasaulē veiksmīgu cilvēku pieredzes stāsti un atziņas, kā arī vairākas kreatīvās domāšanas tehnikas, kas liks aizdomāties par katra personīgās izaugsmes iespējām, palīdzēs izvēlēties studiju un karjeras virzienu. BVK veidotā lekcija „Kā kļūt veiksmīgam” novadīta jau vairākās Rīgas un reģionālajās vidusskolās, gūstot pozitīvas atsauksmes gan no skolotājiem, gan skolēniem.

Biznesa vadības koledža ir vienīgā specializētā tālmācības jeb e-studiju koledža Baltijā, kas piedāvā iegūt pirmā līmeņa augstāko izglītību 2,5 gadu laikā 9 biznesa specialitātēs. Biznesa vadības koledžu absolvējuši 1667 studenti, iegūstot tādas profesijas kā Sabiedrisko attiecību speciālists, Mārketinga un tirdzniecības speciālists, Finanšu speciālists, Jurista palīgs, Personāla speciālists, Viesnīcu servisa organizators, Komercdarbības speciālists, Komercdarbības speciālists lauksaimniecībā un Biroja administrators.

piektdiena, 2013. gada 18. janvāris

Latvijas skolu jaunatnes jaunrades darbu konkursa noslēguma pasākums


2013. gada 16. janvārī  notika Latvijas skolu jaunatnes jaunrades darbu konkursa noslēguma pasākums un uzvarētāju apbalvošana Galēnu pamatskolā.  Konkursā piedalījās mūsu skolas 10.D klases skolniece Monta Zilvere un ieguva atzinību 10.-12. klašu grupā.

Konkursa tēma :
„Ir pienācis laiks iztaisnot
Greizos Ratus,
 Lai, tajos braucot,
 Nebūtu jākratās.
               (R. Mūks.)